Loods bouwen?
Daar komt nogal erg veel bij kijken! In dit korte nieuwsartikel wordt goed uitgelegd wat er nodig is bij een loodsenbouw. In deze tekst wordt goed en beknopt uitgelegd wat er zoal komt kijken bij loodsenbouw. Tot de tijd dat je akkoord bent gegaan met  de bouwtekening en de propositie, dient een bouwvergunning te worden aangevraagd. Dit vraagt bouwbedrijf Nieuwenhuis aan bij je gemeente enkele essentiële stukken die samen met je aanvraag moeten worden ingediend, zijn funderingstekeningen, werktekeningen, constructieve berekeningen en een EPU-berekening. Op het moment dat  de gemeente je  goedkeuring heeft gegeven, kunnen wij de loods bouwen.

Snelle levering
Bouwbedrijf Nieuwenhuis wordt gewaardeerd om de perspectieven efficiënt en binnen een kort tijdsbestek een loods te bouwen. Dit komt omdat alle processen binnen het bedrijf zijn vastgelegd in het bedrijfszorgsysteem. Dit volgt de internationale norm NEN-ISO 9001 en de Nederlandse norm VCA**.

Lage kosten
Deze zeer efficiënte aanpak van Bouwbedrijf Nieuwenhuis heeft nog een voordeel: een loods bouwen is vele male goedkoper bij Nieuwenhuis dan vele andere bouwbedrijven. Wilt u precies weten hoe laag? Ga naar de website voor meer informatie: www.bouwbedrijfnieuwenhuis.nl.

Jarenlange ervaring
Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsruimtes bouwen, hebben voor vele tevreden klanten gewerkt en is specialist in loodsenbouw. Laat dus uw loods bouwen door bouwbedrijf Nieuwenhuis.

Loods bouwen (loodsenbouw): van ontwerp tot volbrenging