Ondernemen is doen: schrijf je in voor de Philips Innovation Award 2012

De grote dag was dan eindelijk aangebroken. In een imposante voormalige scheepsbouwhal in de Rotterdamse haven streden vijf studentondernemers om de Philips Innovation Award (PHIA) 2011. In een dikke maand tijd zijn zij op alle fronten klaargestoomd om de jury, maar ook het publiek bestaande uit o.a. investeerders en business angels, in 3 minuten te overtuigen van hun concept. Deze 3 minuten bleken genoeg voor Peter Krekel van Clinical Graphics. Na een zinderende Award show ging hij aan de haal met een prijzenpakket t.w.v.

€22.000,-. Met hulp van de PHIA kon hij zo een vliegende start maken op weg naar succes. Wil jij dit jaar op dat podium staan? Dan is er goed nieuws!

De inschrijvingen voor de Philips Innovation Award 2012 zijn geopend! Dé studenten ondernemersprijs van Nederland! Heb jij een innovatief idee, meld je dan nu aan op www.phia.nl en win die prijs t.w.v. €22.000.

Maar de PHIA heeft meer te bieden. Misschien nog wel waardevoller voor jouw
onderneming is ons netwerk bestaande uit topmensen uit het bedrijfsleven als Frans van Houten (CEO Philips) en Peer Swinkels (RvB Bavaria) en ondernemers als Harald Swinkels (Nederlandse Energie Maatschappij), Raymond Cloosterman (Rituals) en Michiel Muller (Route Mobiel). En wie weet overtuig je wel een van de investeerders om jouw start-up te voorzien van een kapitaalinjectie.

Oud deelnemers zoals Senz Umbrellas en Flux Chairs delen op onze website hun ervaringen met de PHIA en geven je inside tips om te slagen in deze competitie. Zij maakten hun droom waar; de beurt is nu aan jou!

Je kan meedoen wanneer je een idee, business plan of start-up hebt voor een vernieuwend product of innovatieve dienst. Ook internationale studenten en recent afgestudeerden (tot max. 2 jaar) mogen deelnemen. Het traject van de PHIA bestaat uit een halve finale op 4 april en een spectaculaire Award show op 15 mei. Mocht jij één van de 5 finalisten worden, dan ben je uitgenodigd voor onze coachdag. Op deze dag word je gekoppeld aan een succesvolle ondernemer die jou een aantal handige “tips and tricks” geeft om jouw start-up
naar het volgende niveau te brengen. Daarnaast wordt je op deze dag klaargestoomd om op 15 mei een flitsende presentatie neer te zetten. Ondernemen is doen, dus ga naar onze site en schijf je in voor de Phillips Innovation Award 2012!

Disclaimer: inschrijven is niet meer mogelijk